Algemeen

Opgericht 1 januari 1917


Onze vereniging heeft ongeveer 1200 leden en bestaat uit 14 afdelingen, waarvan in 11 een specifieke sport wordt bedreven. De overige 3 afdelingen zijn activiteiten  zoals volleybal, vrouwenkoor en sport en spel 55+.

De vereniging is tevens in het trotse bezit van een eigen sporthal waar de diverse afdelingen hun trainingen en wedstrijden kunnen houden.

Het grootste deel van de inwoners van Den Helder heeft hun zwemlessen gevolgd bij onze vereniging. Elke week krijgen ruim 400 kinderen les in Aquacentrum Den Helder. U kunt uw kind hiervoor opgeven middels het aanmeldingsformulier wat u via deze link kunt downloaden. Nadat u het heeft ingevuld kunt u het opsturen naar het kantoor van de vereniging. Kinderen die zwemles gaan volgen kunnen gratis aan een andere sport deelnemen.

Wilt u ook lid worden van onze vereniging? U kunt 3 keer aan een training deelnemen zonder verdere verplichting. Wanneer u verder wilt gaan kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden. U kunt dit dan thuis invullen en opsturen naar het secretariaat, het adres staat hieronder. Denkt u er ook aan het machtigingsdeel voor de automatische incasso van de contributie in te vullen en te ondertekenen. Hebt u nog andere vragen over het lidmaatschap dan kunt u die richten aan ledenadministratie@zeemacht.nl

MSV Zeemacht
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC  Den Helder