Sports2school

Introductie

M.S.V. Zeemacht vindt het belangrijk dat de jeugd voldoende sport. Veel kinderen sporten alleen maar tijdens de gymlessen op school. Om te laten zien dat er ook nog veel meer en andere leuke sporten zijn, willen wij kinderen kennis laten maken met de sporten die gegeven worden binnen M.S.V. Zeemacht. Zo hopen wij dat kinderen na school ook de keuze maken om te gaan sporten.

De lessen worden GRATIS aangeboden en worden verzorgd door enthousiaste stagiaires van het ROC opleiding Sport & Bewegen niveau 4.

Tevens geven wij elke maand een sportbulletin uit met daarin informatie en foto's van het project en de deelnemende leerlingen. Deze wordt elke maand naar de leerkrachten gestuurd die het sportbulletin vervolgens mee geeft aan uw kind.

Wat is Sports2school?

Sports2School is een samenwerkingsproject van M.S.V. Zeemacht, ROC Sport & Bewegen Den Helder en de 3 basisscholen uit De Schooten: De Vlieberg, De Dijk en Schoter Duijn. De bedoeling is dat de stagiaires van het ROC Sport & Bewegen het project leiden en de lessen worden tevens ook door deze stagiaires verzorgd. Zoals de naam betiteld 'brengen' wij de sporten naar de scholen. Elke sport wordt 6 weken aangeboden met daarna een afsluitend toernooitje. Met de sporten die wij aanbieden houden wij rekening met de projecten van Sportservice, zodat de kinderen optimaal voorbereid aan bijvoorbeeld het schoolbasketbal of schoolvoetbal kunnen beginnen en dan hopelijk ook voor de prijzen kunnen gaan strijden!

Sports2School bestaat dit jaar (2014-2015) uit de volgende stagiaires:

Manager: Joey James Bruin, 21 jaar.
Agoog: Jesse van Leeuwen, 23 jaar.

2de jaars studenten van ROC Sport en Bewegen:

Jamahl van Windt, 19 jaar.

Daan Al, 18 jaar.

Motto van het sports2school team: "eis niet teveel van jezelf"

Als u eventueel vragen heeft over het project, dan kunt u terecht bij sports2school@zeemacht.nl of via het secretariaat van de vereniging.