Officials gezocht

Officials gezocht

Voor zwemwedstrijden zijn er altijd veel officials nodig, vooral tijdwaarnemers. Als club zijn wij verplicht een aantal tijdwaarnemers per wedstrijd te leveren, anders mogen onze zwemmers niet meedoen. Gelukkig hebben wij een aantal ouders die altijd bereid zijn om als official op te treden maar dit zijn maar een beperkt aantal. Vooral bij de minioren (geboortejaar 2011-2008) maar ook bij de junioren zijn wij op zoek naar ouders die tijdwaarnemer willen worden en het zo mogelijk maken dat onze jeugdzwemmers aan wedstrijden kunnen meedoen.
klokker

In september 2022  zal er weer cursussen tijdwaarnemer 4 van start gaan.  De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten, 1 praktijkbijeenkomst en 1 mondelinge examen.  Het mondeling examen is in Purmerend.

Het zou leuk zijn als er meerdere ouders zich willen opgeven voor deze cursus. Als je meer wil weten, vraag dan aan een van onze officials (Stefan, Anton, Johan, Erwin, Chantal , Erik, Ulrich, Ritsert) hoe leuk het is om op deze manier bij de zwemwedstrijden van je kind betrokken te zijn.
Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: wedstrijdzwemmen@zeemacht.nl.