MSV Zeemacht Juttercup

zeemacht-juttercup

Op zondag 27 Oktober 2019 organiseren wij de vierde editie van de MSV Zeemacht Juttercup wedstrijd, een limietwedstrijd voor junioren en jeugdzwemmers met vrijwel alle 100, 200 en 400 meter afstanden op het programma. Verder zullen er ook een twee 50 en twee 100 meter nummers zijn voor minioren en twee 25 meter nummers voor swimkickers. 

Er zijn voor iedereen medailles te winnen. Voor de swimkickers zijn er medailles per afstand en geslacht en de leeftijdsgroepen minioren 1 tm/3 en minioren 3 t/m 6. Voor de minioren zijn er op elke afstand en voor elke jaargang en geslacht medailles te verdienen.  Voor minioren 6, junioren en jeugd worden er per geslacht en leeftijdscategorie klassementen opgemaakt gebaseerd op de beste prestatie in FINA punten. Voor IPC-deelnemers werden er aparte medailleklassementen opgemaakt gebaseerd op de beste prestatie in IPC punten.

Deze wedstrijd vind plaats in onze moderne zwembad het Heersdiep in Den Helder (6 banen, 25 meter) en is met elektronische tijdwaarneming. Het zwembad heeft een ruime zittribune en een grote digitale scoreboard. Bij de rugslagnummers voor de junioren/jeugd worden er Rugslag Start Elementen gebruikt. Dit FINA-gekeurde hulpstuk is standaard aanwezig op Swimcups, Challengers en NJJKs en zorgt voor een sterk verbeterde rugslagstart.

Het programma en de bepalingen kunt u hier downloaden.

Informatie over het zwembad kunt u hier downloaden.