MSV Zeemacht Juttercup

zeemacht-juttercup

Op zondag 28 Oktober 2018 organiseerde wij de derde editie van de MSV Zeemacht Juttercup wedstrijd, een limietwedstrijd voor junioren en jeugdzwemmers met vrijwel alle 100, 200 en 400 meter afstanden op het programma. Verder waren er ook een aantal 50 en 100 meter nummers zijn voor minioren. 

Voor de minioren 5 en later waren er op elke afstand en voor elke jaargang en geslacht medailles te verdienen.  Voor junioren en jeugd werden er per geslacht en leeftijdscategorie klassementen opgemaakt gebaseerd op de beste prestatie in FINA punten. Voor IPC-deelnemers werden er aparte medailleklassementen opgemaakt gebaseerd op de beste prestatie in IPC punten.

Deze wedstrijd vond plaats in onze moderne zwembad het Heersdiep in Den Helder (6 banen, 25 meter) en was met elektronische tijdwaarneming. Het zwembad heeft een ruime zittribune en een grote digitale scoreboard. Bij de rugslagnummers voor de junioren/jeugd werden er Rugslag Start Elementen gebruikt. Dit FINA-gekeurde hulpstuk is standaard aanwezig op Swimcups, Challengers en NJJKs en zorgt voor een sterk verbeterde rugslagstart.

De uitslag van de wedstrijd kunt U hier downloaden 

De FINA puntenklassement voor junioren/jeugd kunt U  hier downloaden.

De klassementen voor de minioren kunt U hier downloaden

Informatie over het zwembad kunt U hier downloaden.

De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de Rabobank Kop van Noord-Holland .

 

 

Logo full colour