MSV Zeemacht Juttercup

zeemacht-juttercup

Op zondag 18 Oktober 2020 organiseren wij de vijfde editie van de MSV Zeemacht Juttercup wedstrijd, een limietwedstrijd voor junioren en jeugdzwemmers met vrijwel alle 100, 200 en 400 meter afstanden op het programma. Verder zullen er ook twee 50 en twee 100 meter nummers zijn voor minioren en twee 25 meter nummers voor swimkickers.

Er zijn voor iedereen medailles te winnen. Voor de swimkickers zijn er medailles per afstand en geslacht en de leeftijdsgroepen minioren 1 t/m 3 en minioren 4 t/m 6. Voor de minioren zijn er op elke afstand en voor elke jaargang en geslacht medailles te verdienen.  Voor minioren 6, junioren en jeugd worden er per geslacht en leeftijdscategorie klassementen opgemaakt gebaseerd op de beste prestatie in FINA punten. Voor IPC-deelnemers werden er aparte medailleklassementen opgemaakt gebaseerd op de beste prestatie in IPC punten.

Deze wedstrijd vind plaats in onze moderne zwembad het Heersdiep in Den Helder en is met elektronische tijdwaarneming. Door de verscherpte coronamaatregelen kunnen toeschouwers helaas niet aanwezig zijn.

Update 14-10-2020: Door de nieuwe corona maatregelen van de regering is de Juttercup helaas afgelast. Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien bij een nieuwe editie van de Juttercup.

Het programma en de bepalingen kunt u hier downloaden.

Het corona wedstrijdprotocol kunt u hier downloaden (update 2-10-2020).

Deze wedstrijd heeft livetiming en een livestream.