Gratis meetrainen ?

Gratis meetrainen?

Dat kan bij de afdeling wedstrijdzwemmen van MSV Zeemacht. Iedereen mag drie keer gratis meetrainen. Op zaterdagochtend tussen acht en negen uur is er een training speciaal voor de beginnende zwemmers in het recreatiebad van het Aquacentrum Den Helder. Je mag al meedoen als je je B-diploma hebt.

Tijdens de zaterdagochtendtraining zijn er speciale banen voor de beginnende zwemmers. Zij hebben dan de ruimte en krijgen de tijd om de oefeningen tot een goed einde te brengen. Er zijn dan ook trainers, die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van beginnende zwemmers.  Zij kijken naar de vaardigheden van de zwemmers en brengen ze langzaam naar een hoger niveau. Trainen is niet alleen het kweken van uithoudingsvermogen. Er wordt eerst gewerkt aan de beheersing van de bewegingen van armen en benen. Als de kinderen dat kunnen, kunnen ze langzaam beginnen met het verbeteren van hun techniek. Als u dus kinderen met koffiebekertjes op hun hoofd ziet zwemmen, dan heeft dat een doel. De ouders kunnen langs de kant de training in het recreatiebad volgen.

Kom eens langs op zaterdagochtend en leer echt zwemmen! De trainers herkent U aan het rode T-Shirt en zijn voor de training al aanwezig. Ook op andere dagen zijn de wedstrijdzwemmers actief in het wedstrijdbad. Kom ook dan gerust langs om eens te kijken of neem contact met ons op via wedstrijdzwemmen@zeemacht.nl.

< terug