Clubkleding

Voor de nieuwe teamkleding zijn wij een samenwerking aangegaan met SportEmotion. Op hun site is een deel ingericht om de clubkleding te kunnen bestellen.

Naast het korte tenue vind je daar ook een lang tenue, hoodies en vestjes. Het korte tenue is verplicht! Deze heb je ook aan bij de wedstrijden. De rest van de kleding is niet verplicht om te hebben. Als je op de site bent, druk dan vervolgens op het logo van MSV-Zeemacht.

Om te kunnen bestellen heb je wel een eigen account nodig welke aan te maken is op de SportEmotion site. Op het moment dat je inlogt worden de prijzen zichtbaar en kan het gewenste kledingstuk en maat gekozen worden.

SportEmotion heeft aangeboden om een standaard korting van 15% te geven op vrijwel alle zwemartikelen
(dit geldt alleen niet voor de teamkleding).

De kortingscode voor de zwemartikelen is: ZWV1505. Deze staat ook onderaan de pagina van de clubkleding vermeld.

Graag willen wij een advies meegeven voor het wassen van de kleding om te voorkomen dat het logo eraf raakt, kleding beschadigd, krimpt of verkleurd.

De kleding dient binnenstebuiten gewassen te worden op 30 graden en mag niet in de droger!

Als laatste willen wij nogmaals benoemen dat het korte tenue in ieder geval verplicht is om iedere keer mee te nemen naar en aan te trekken tijdens de wedstrijden. Dit om de club goed en netjes te kunnen vertegenwoordigen. Indien de maat te klein/ te groot is geworden dan ben je verplicht om een nieuw setje te bestellen op eigen kosten.