Clinics & Borstcrawlcursus

Zwemclinics

Op zondag 18 februari geven wij een viertal zwemclinics over de borstcrawl en schoolslag, in samenwerking met Aquacentrum Den Helder en Sporten voor Nienke. De clinics zijn bedoeld voor zowel beginners als gevorderde zwemmers. Leer van ervaren trainers en wedstrijdzwemmers de fijne kneepjes van deze slagen!

De opbrengsten van de clinics komen ten goede aan de stichting Levensportret. Schrijf je in via deze link bij de webshop van Aquacentrum Den Helder (click op 'Zwemmen voor Nienke'). Inschrijven vereist een eenmalige registratie bij de webshop. Indien dit niet lukt, stuur dan een mail naar wedstrijdzwemmen@zeemacht.nl om je te registreren. Doe het snel want vol is vol!

Borstcrawlcursussen 2023-2024

Regelmatig geven onze ervaren trainers borstcrawlcursussen (6 weken). Voor meer informatie over de cursus, klik op de link voor de flyer: Flyer Borstcrawlcursus

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe cursussen gepland. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst door hier te klikken. Je wordt dan ruim van te voren geinformeerd wanneer de volgende cursus plaatsvind.

De borstcrawlcursus wordt mede mogelijk gemaakt door het stimuleringsbudget uit het Sportakkoord Den Helder.

facebook_logo