Wedstrijdzwemmen


Welkom op de webpagina's van de afdeling wedstrijdzwemmen van MSV Zeemacht. Onze afdeling is dé wedstrijdzwemvereniging van de Kop van Noord-Holland waar zowel de breedtezwemmer als de ambitieuze zwemmer terecht kunnen.

Zwemmen is een sport waarbij je vrijwel al je spieren gebruikt en een goede conditie opbouwt. Je traint om zo snel mogelijk de verschillende slagen te kunnen zwemmen waarbij wij veel aan techniek werken maar natuurlijk ook aan je conditie. Dat doe je niet alleen: wedstrijdzwemmen is niet alleen een individuele sport maar ook een teamsport. Trainen en wedstrijden doe gezellig samen met je trainingsmaatjes waarbij vriendschappen voor het leven worden gesloten.

Onze afdeling organiseert zelf wedstrijden zoals de beginnerswedstrijd Learn2Race maar ook de Juttercup, een nationale topwedstrijd voor junioren en jeugdzwemmers, en regionale competitie- en Minioren Circuitwedstrijden. Verder doen wij mee met regionale limietwedstrijden, zwemtoernooien en Provinciale Kampioenschappen terwijl onze topzwemmers aan Nederlandse (Junioren) Kampioenschappen meedoen. Ook onze Masters zwemmers zijn actief bij verschillende Masters wedstrijden waaronder de Nederlandse Masters Kampioenschappen.

Wil je meer weten? Kijk verder op de webpagina's van onze afdeling of vraag een proeftraining aan.


Gratis mee trainen ?

Dat kan bij de afdeling wedstrijdzwemmen van MSV Zeemacht.  Iedereen mag drie keer gratis meetrainen.
Op zaterdagochtend tussen acht en negen uur is er een training, speciaal voor de beginnende zwemmers.

lees verder >

Promo wedstrijdzwemmen

De afdeling wedstrijdzwemmen wordt gesponsord door:

verheul-logo-cmyk-payoff