Waterpolo

De waterpoloafdeling van MSV Zeemacht telt ca. 80 actieve leden. Thuiswedstrijden worden gespeeld in het Aquacenter Den Helder het zwembad "het Heersdiep". Het eerste mannen team komt uit in 2de klasse en het tweede team in de 4de klasse van de Regio. Ons damesteam speelt in de 3de klasse van de regio.

De jeugdafdeling is de afgelopen periode weer gegroeid. Op dit moment speelt een jeugdteam in de jeugd onder de 15 regio competitie. We bieden altijd ruimte aan kinderen die willen starten met mini polo.

De trainingstijden zijn voor de jeugd op zaterdagochtend van 9 tot 10 uur en woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. De senioren trainen maandagavond van 18 tot 19 uur, woensdag van 19.30 tot 20.30 uur en vrijdagavond van 20 tot 21 uur.

Bij MSV Zeemacht gaan plezier en prestaties hand in hand. Dat betekent dat je bij waterpolo zowel voor prestaties op formaat terecht kunt maar ook op recreatief niveau kunt ballen.

MSV Zeemacht is een vereniging in beweging. Een betrouwbare sponsors, een grote groep betrokken leden en de groei van het aantal jeugdleden geeft vertrouwen in de toekomst. Tot ziens in het zwembad 'het Heersdiep'.