Waterpolo

De waterpoloafdeling van MSV Zeemacht telt ca. 160 actieve leden. Thuiswedstrijden worden gespeeld in zwembad "het Heersdiep". Het eerste mannen team komt uit in eerste klasse van de Regio 3. Alle andere teams komen uit in de district competitie van Noord Holland.

Alle andere teams komen uit in de district competitie van Noord Holland. De jeugdafdeling is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Op dit moment spelen er vijf jeugd teams in de verschillende jeugdcompetities. Daarnaast beschikt MSV Zeemacht over een grote groep mini poloƫrs. Bij MSV Zeemacht gaan plezier en prestaties hand in hand. Dat betekent dat je bij Noordkop waterpolo zowel voor prestaties op formaat terecht kunt maar ook op recreatief niveau kunt ballen.

MSV Zeemacht is druk bezig om het waterpolo in Den Helder naar een hoger plan te tillen. Het Noordkop Waterpolo Toernooi, dat ieder jaar eind juni gehouden wordt, geniet landelijke bekendheid. MSV Zeemacht is een vereniging in beweging. Een betrouwbare sponsors, een grote groep betrokken leden en de groei van het aantal jeugdleden geeft vertrouwen in de toekomst. Tot ziens in zwembad 'het Heersdiep'.