Nieuws

Tennisseizoen 2018 weer in volle gang

Het openingstoernooi is alweer achter de rug en de diverse competitie teams zijn momenteel verwikkeld in een felle strijd om de bovenste plaatsten. Een bezoek aan ons tenniscomplex tijdens deze competitie is zeker de moeite waard. Bekijk voor het schema en andere wetenswaardigheden onze vernieuwde website en facebookpagina! 

Diverse toernooien
Daarna zullen de diverse toernooien in de regio plaatsvinden, met als hoogtepunt natuurlijk onze eigen toernooien in juni en september. Onze afdeling kent een rijke traditie in het steunen en aanmoedigen van de Zeemacht deelnemers op de diverse toernooien in de kop van Noord-Holland, dus laat af en toe je gezicht zien bij de zusterverenigingen en moedig ze aan. Onze afdeling tennis is ook op vele andere fronten uniek te noemen.

Vrijwilligers
Niet alleen kunnen we het gehele jaar gebruik maken van de tennisbanen, maar wij kennen ook geen verplichte bardiensten of moeten deze werkzaamheden afkopen. Dit kan alleen in stand gehouden worden als de leden zich vrijwillig inzetten voor ‘hand en spandiensten’.
Bent je handig of vindt het leuk om wat te betekenen voor Zeemacht tennis, schroom dan niet om informatie in te winnen bij het bestuur.

Uiteraard kan iedereen ook terecht bij het tennisbestuur voor vragen en/of ideeën. Tevens kunnen we nog enige sponsors gebruiken, deze gelden worden besteed aan nuttige zaken voor onze eigen afdeling.

Sailors sfeer
Bedenk dat de beste ambassadeurs voor het succes van Zeemacht tennis de eigen leden zijn, dus promoot onze afdeling bij familie, vrienden, collega’s en bekenden en maak reclame voor onze unieke “Sailors sfeer”.
Ik wil eindigen met een aloude bekende Sailors strijdkreet overgoten met een tennissausje:
Het is ons complex, we spelen met onze ballen en we doen het niet alleen, maar met zijn allen! 

Namens het bestuur
Albert Snel

MSV Zeemacht Veteranen Open toernooi september 2017

  • 1 t/m 9 september 2018 - MSV Zeemacht Open Veteranen 2018 - Open toernooi in verschillende categorieën vanaf 40 jaar.

KNLTB Clubapp

Vanaf eind februari hebben wij een  KNLTB ClubApp. Jullie hebben als KNLTB lid hierover een persoonlijke mail ontvangen met jouw persoonlijke bondsnummer en clubnummer! Graag deze ClubApp installeren op jullie mobiel! Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. 

De ClubApp zelf is te downloaden via https://app.knltb.club/apps/KNLTB, of natuurlijk direct vanuit de Appstores. De App beschikt over de volgende functionaliteiten;

Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app.

  • Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda.
  • Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen.
  • Afhangen is niet mogelijk aangezien wij nog niet beschikken over een digitaal afhangbord.

Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: www.knltb.club/app.

Heb je app al gedownload beschouw deze mail dan als niet verzonden.