Recreatief badminton

Heb je zin om te gaan sporten en te bewegen? Dan is badminton de uitgesproken sport om bewegen en gezelligheid te combineren. Badminton is een leuke, laagdrempelige sport. Voor jong en oud. Badminton is een uitstekende manier voor het opbouwen en onderhouden van de conditie. Om in te stappen is geen bijzondere vaardigheid nodig. Deze sport is voor iedereen!
Net zoals bij iedere andere badmintonvereniging kan er ook bij ons op recreatief niveau gespeeld worden.

Badminton Overdag

Badminton overdag is speciaal bedoeld voor diegenen die ’s avonds geen gelegenheid hebben om te sporten, maar toch graag wat aan beweging willen doen. Veel mensen, sommigen met opgroeiende kinderen, anderen vanwege hun werk en weer anderen omdat ze niet meer beroepsmatig werkzaam zijn, hebben juist overdag gelegenheid om te sporten. Ook voor full- en parttimers en mensen met onregelmatige diensten is de gelegenheid om overdag te sporten zeer aantrekkelijk. Het spreekt voor zich dat uiteraard iedereen van harte welkom is!Badminton Overdag 21.9.2015.3b

Bij onze vereniging wordt de gelegenheid om overdag te badmintonnen geboden op dinsdag, woensdag en donderdag, telkens van 16.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersoon voor Badminton Overdag.

Badminton in het weekend

Voor zover bekend biedt geen enkele andere vereniging in onze omgeving deze mogelijkheid aan in het weekend. MSV Zeemacht wil daar nu verandering in brengen en vraagt zich af of hier ook inderdaad belangstelling voor is. De vereniging wil hiervoor de zondagavond van 19.00 tot 20.30 uur beschikbaar stellen.

In plaats van op de televisie passief naar sport zitten kijken, gewoon lekker ruim een uur actief bezig zijn, bijvoorbeeld met het hele gezin of met vrienden en kennissen.

Badminton is een sport die gemengd beoefend kan worden en de basisbeginselen zijn gemakkelijk aan te leren. Lijkt het je wat, neem dan contact met ons op!