Grote Club Actie

De Grote Clubactie 2019 gaat dit jaar op zaterdag 14 september van start. Ook deze keer doet M.S.V Zeemacht weer met een aantal afdelingen mee en samen willen we natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de betreffende afdeling toe. Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijzen dit jaar een geldbedrag van € 100.000 en een auto. Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt en wat precies de bedoeling is.

geen verkoper van Zeemacht langs geweest..?
dan kunnen er ook loten via de online verkoop worden gekocht

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Er kan zowel via contante verkoop als via eenmalige machtiging gewerkt worden. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van het verkoopboekje.
Contante verkoop:
Noteer naam en adresgegevens van de koper en uiteraard het aantal loten. De loten worden op een later tijdstip aan de koper geleverd en pas dan worden de loten afgerekend. 
Eenmalige machtiging:
Naast naam en adresgegevens van de koper en het aantal loten wordt ook het IBAN bankrekeningnummer ingevuld en plaatst de koper zijn of haar handtekening. Het te incasseren bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Bij de afschrijving staat (de) het lotnummer(s) vermeld.

In alle gevallen geef je het rechter gedeelte, het zogenaamde "bedankt" gedeelte af aan de koper. Eén lot kost € 3,00, maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Voor de afdeling badminton geldt dat verspreiding van de verkoopboekjes plaatsvindt op donderdag 12 september aan alle jeugdleden

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers worden geweldige prijzen verloot. Ga hiervoor naar clubacties.nl. Dit is een website speciaal gemaakt voor jonge lotenverkopers.

Wanneer begint de verkoop

De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2019 begint op zaterdag 14 september. Eerder mogen geen loten worden verkocht.

Hoeveel kost een lot?
Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,00. Daarvan gaat € 2,40 naar de afdeling waarvan de lotenverkoper lid is.

Hoe verkoop je zoveel mogelijk loten?
Door slim te zijn kun je zoveel mogelijk loten verkopen. Kijk maar eens naar onderstaande verkooptips!
Tip 1
: Begin meteen met verkopen
Begin op zaterdag 1 oktober meteen met de verkoop. Anders zijn andere clubs je voor!
Tip 2:
Kies een slimme tijd om langs de deur te gaan
Ga rond etenstijd op pad: dan zijn de meeste mensen thuis!
Tip 3:
Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen
Vraag ook je familie, kennissen en collega's (van je ouders) om een lot te kopen. Die doen dat meestal wel!
Tip 4:
Verkoop ook loten op je eigen vereniging
Verkoop loten ook aan de leden van je eigen vereniging, bijvoorbeeld in de kantine. Die willen meestal graag meedoen.

Hoe kunnen mensen betalen?
De mensen kunnen contant betalen of per machtiging. In beide gevallen vul je in eerste instantie alleen de gegevens van de koper in op de intekenlijst. Mensen hoeven nog niet af te rekenen.

Wanneer bezorg ik de loten?
Als je klaar bent met verkopen lever je de intekenlijsten meteen in bij de betreffende contactpersoon dan wel trainer van de afdeling. Voor de loten die contant worden afgerekend, krijg je op een later tijdstip  het verkoopboekje terug mét de loten. Die kun je vervolgens bezorgen en meteen afrekenen. Zijn de loten verkocht via eenmalige machtiging? Dan hoef je niets meer te doen. In plaats van een papieren lot krijgt de koper dan een bankafschrift met het lotnummer erop.

Wanneer is de trekking?
De trekking van de Grote Clubactie loterij is op donderdag 11 december 2019 en is vanaf 12 december te bekijken op clubactie.nl

Wat kunnen mensen winnen?
Net als vorig jaar worden er weer fantastische prijzen weggeven. De hoofdprijzen deze keer zijn een geldbedrag van maar liefst € 100.000 en een auto (Volkswagen Up).