Grote Club Actie

Dit jaar is oktober de maand van de Grote Clubactie. Ook deze keer doet M.S.V Zeemacht weer mee met een aantal afdelingen en samen willen we natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de betreffende afdeling toe. Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijzen dit jaar een geldbedrag van € 100.000 en een auto. Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt en wat precies de bedoeling is.

geen verkoper van Zeemacht langs geweest..?
dan kunnen er ook loten via de online verkoop worden gekocht

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Er kan zowel via contante verkoop als via eenmalige machtiging gewerkt worden.
Contante verkoop:
Er wordt met intekenlijsten gewerkt waarop de lotenkoper zijn gegevens kan achterlaten. Hierbij lever je de loten op een later tijdstip af en incasseert de bedragen.
Eenmalige machtiging:
De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Bij de afschrijving staat het lotnummer vermeld.

Wanneer de koper een lot  heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. In het verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 20 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je gegevens van de koper invullen. Eén lot kost € 3,00, maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Voor de afdeling badminton geldt dat verspreiding van de verkoopboekjes plaatsvindt op dinsdag 27 en donderdag 29 september aan alle jeugdleden

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers worden geweldige prijzen verloot. De hoofdprijs is een Apple I-pad! Ook worden er o.a. 15 fietsen beschikbaar gesteld. Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd. Dit is een website speciaal gemaakt voor jonge lotenverkopers t/m 13 jaar.

Wanneer begint de verkoop

De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2016 begint op zaterdag 1 oktober. Eerder mogen geen loten worden verkocht.

Hoeveel kost een lot?
Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,00. Daarvan gaat € 2,40 naar de afdeling waarvan de lotenverkoper lid is.

Hoe verkoop je zoveel mogelijk loten?
Door slim te zijn kun je zoveel mogelijk loten verkopen. Kijk maar eens naar onderstaande verkooptips!
Tip 1
: Begin meteen met verkopen
Begin op zaterdag 1 oktober meteen met de verkoop. Anders zijn andere clubs je voor!
Tip 2:
Kies een slimme tijd om langs de deur te gaan
Ga rond etenstijd op pad: dan zijn de meeste mensen thuis!
Tip 3:
Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen
Vraag ook je familie, kennissen en collega's (van je ouders) om een lot te kopen. Die doen dat meestal wel!
Tip 4:
Verkoop ook loten op je eigen vereniging
Verkoop loten ook aan de leden van je eigen vereniging, bijvoorbeeld in de kantine. Die willen meestal graag meedoen.

Hoe kunnen mensen betalen?
De mensen kunnen contant betalen of per machtiging. In beide gevallen vul je in eerste instantie alleen de gegevens van de koper in op de intekenlijst. Mensen hoeven nog niet af te rekenen.

Wanneer bezorg ik de loten?
Als je klaar bent met verkopen lever je de intekenlijsten meteen in bij de betreffende contactpersoon dan wel trainer van de afdeling. Voor de loten die contant worden afgerekend, krijg je na een tijdje de intekenlijsten terug mét de loten. Die kun je vervolgens bezorgen en meteen afrekenen. Zijn de loten verkocht via eenmalige machtiging? Dan hoef je niets meer te doen. In plaats van een papieren lot krijgt de koper dan een bankafschrift met het lotnummer erop.

Wanneer is de trekking?
De trekking van de Grote Clubactie loterij is op donderdag 8 december 2016.

Wat kunnen mensen winnen?
Net als vorig jaar worden er weer fantastische prijzen weggeven. De hoofdprijzen deze keer zijn een geldbedrag van maar liefst € 100.000 en een auto (Volkswagen Up).