Bestuursmededelingen

Clubkleding competitiespelers

-september 2015- Niet alle competitiespelers zijn nog in het bezit van het bekende blauw/zwarte T-shirt/poloshirt met bedrukking waar wij de laatste jaren onze wedstrijden in spelen. Via ons bestuurslid jeugdzaken zullen spelers in de gelegenheid worden gesteld om deze shirts en wellicht ook andere kleding alsnog te bestellen. 

Badminton een eigen facebookpagina

-september 2015- Sinds een paar weken hebben we een eigen facebookpagina. Ga naar het menu "algemeen" en klik op het logo van facebook.

Vernieuwde website

-september 2015- Sinds kort heeft onze vereniging een vernieuwde website. Nog niet alle pagina's van de afdeling badminton zijn gevuld, met name waar het gaat om bijvoorbeeld competitiezaken, het Junior Master toernooi en de jaarlijkse uitwisseling met de Denen. Wij hopen dit de komende maanden te gaan herstellen.

uitreiking zilveren speld

-juni 2012- Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 5 juni 2012 is Marcel Molenaar in het zonnetje gezet. Hij ontving uit handen van algemeen voorzitter Jellie Gatowinas een zilveren speld vanwege zijn meer dan 20 jaar lange verdiensten voor de vereniging, in het bijzonder de afdeling badminton.

Opheffing Technische Commissie

-november 2011- In de vergadering van 27 september 2011 heeft het bestuur besloten de Technische Commissie op te heffen. De team-indelingen zullen voortaan gedaan worden door het bestuur in nauwe samenwerking met de verantwoordelijke trainer(s).

Spelregels badminton op zondagavond

-september 2010- Voor het badmintonnen op de zondagavond zijn de volgende spelregels van toepassing:
- geef via het gastenboek aan dat je wilt badmintonnen op de bewuste avond;
- dit moet gebeuren uiterlijk om 17.00 uur van deze avond;
- er dienen tenminste 4 leden te zijn die willen spelen;
- het openen en sluiten wordt verzorgd door een bestuurslid;
- er zal een schema worden gemaakt wanneer er wel en wanneer er geen mogelijkheid voor badminton is;